logo-bij-talitha



Het belangrijkste van een fijne samenwerking is, dat wij een goede match zijn.

Meer weten over wie ik ben? Lees dan verder. Nieuwsgierig geworden? Plan dan een (digitale) kennismaking.
Neem contact op

Hoe mijn ondernemers-avontuur begon

Ondernemen is iets wat ik altijd interessant vond, met als grote voorbeeld: mijn vader. Ik neem je mee, terug naar juli 2017. Ik werkte als teamleider in de zorg en speelde ondertussen, als hobby, onwijs veel escape rooms.

Met één vriendin deelde ik een droom: een eigen escape room beginnen. Deze droom begon steeds meer prikkelen! Een bedrijf opzetten, een heel avontuur, maar wij gingen ervoor. Met als resultaat: twee goedlopende escape rooms waar onze ziel en zaligheid in zit. De keerzijde van deze droom was, dat ik juist veel werkte op de tijden dat mijn gezin thuis was. Ik verloor de balans tussen werk en privé.

Keuzes maken hoort bij het leven. Niet altijd makkelijk, maar soms hard nodig. Ik koos ervoor om te stoppen met de escape room. Maar ze zeggen weleens: ‘Als je hebt geproefd van het ondernemen, wil je niet meer anders.’ En dat klopt! De vrijheid die het ondernemen met zich meebrengt, vind ik heerlijk. Het harde werken aan iets voor jezelf, past bij mij.

Waarom Virtual Assistant?

Het willen regelen en organiseren, zat er als kind al in en dat bleek ook tijdens het ondernemen. Van alle zaken waar een ander hoofdpijn van krijgt, maakt mijn hart een sprongetje. Ik heb ervoor gekozen om mijn ervaring, kwaliteiten en de dingen die ik leuk vind samen te voegen, zodat ik, als expert, mijn kennis kan inzetten om, als virtueel assistent, andere ondernemers te ondersteunen.

Mijn focus ligt op technische ondersteuning, online zichtbaarheid en financieel overzicht. Ik ondersteun bij de inrichting van e-mailmarketing, online leeromgevingen en het koppelen van digitale systemen. Daarnaast richt ik advertentiecampagnes in op Instagram en Facebook én help ik ondernemers bij het aanbrengen van structuur en financieel overzicht. 

Wil je jouw bedrijf meer automatiseren zonder dat het zijn persoonlijkheid verliest?

Meer Info

w

Wil jij klanten aantrekken zonder dagelijks zichtbaar te zijn op social media?

Meer Info

Wil jij jouw kennis online aanbieden en je verdienmodel opschalen, maar ontbreekt de technische kennis?

Meer Info

En verder ben ik ..

Talitha, 33 jaar en woon ik met mijn gezin in Hoogvliet, onder de rook van Rotterdam. Ik ben gevoelig, en waar ik altijd dacht dat dit een zwakte was, zie ik dit nu als mijn kracht. Ik ben altijd zeer betrokken bij mijn dierbaren, maar ook bij mijn opdrachtgevers. Ik vind het belangrijk dat ik, op basis van vertrouwen, een transparante en eerlijke samenwerking aanga, waar we streven naar groei en het behalen van resultaten. Waar we samen successen vieren en we kunnen lachen met elkaar. Wanneer dit aan de orde is, zijn wij een perfecte match.

Escaperooms

jaar samen met mijn vriend

koppen koffie per dag

prachtige dochters

Gekke feitjes over mij

Dingen die je alleen weet, wanneer je me echt kent.

No coffee, no workie

Ik vond koffie nóóit lekker. Sinds drie jaar drink ik nu zéker vier koppen koffie per dag. Zonder koffie kan de dag niet beginnen! Het liefst een Cappuccino, als ik een voorkeur mag hebben.

r

Escaping life

De afgelopen jaren heb ik een verslaving ontwikkeld aan het spelen van Escape rooms. Met meer dan 165 kamers on the record (ja, echt waar!), ben ik het nog steeds niet zat!

t

Verrassingen

Ik verras de mensen om mij heen heel graag en vind het zelf héél leuk vind om verrast te worden. Al is dit nog niet eerder gebeurd, doordat ik altijd alles al eerder door heb… (oeps!)

Interieurjunkie

Wist je dat ik in huis áltijd bezig ben met mijn interieur? Het interieur van mijn woning wordt, tot ergernis van mijn vriend, regelmatig veranderd.

En nu ben ik heel benieuwd wie jij bent!

Ik ben natuurlijk ook heel benieuwd wie jij bent en wat jouw dromen en doelen zijn. Ik help je graag met het ontwikkelen hiervan. Vertel jij mij meer over jezelf tijdens een virtuele koffiedate? Klik dan op de button om een vrijblijvend gesprek in te plannen.