logo-bij-talithaIk speel om te winnen

Bold Moves
Het spel voor ondernemers die durven te doen

Dit kaartspel is een interactief spel voor ondernemers die zichzelf willen uitdagen en op zoek zijn naar inspiratie, motivatie en persoonlijke ontwikkeling.

Durf jij het aan?

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw zakelijke ontwikkeling en durf je uit je comfortzone te treden? Bold Moves is het interactieve kaartspel dat jou hierbij helpt! Dit spel bestaat uit 50 kaarten met maar liefst 150 uitdagende opdrachten gericht op verschillende thema’s, waaronder persoonlijke ontwikkeling, productiviteit, online zichtbaarheid en sales.

€ 34,95 excl. BTW

incl. verzendkosten

* Voor België 39,95 excl. BTW

incl. verzendkosten

50 kaarten

50 kaarten met 150 uitdagende opdrachten gericht op persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

10 Thema's

10 verschillende thema’s, waaronder productiviteit, online zichtbaarheid en netwerken

3 Niveau's

Bepaal zelf het niveau van de opdracht dat bij je past. Ga je voor 1, 2 of 3 sterren?

Boldpoints

Houd je score bij op het scoreblok. Elke voltooide opdracht levert je boldpoints op.

Spelvarianten

Naast de hier beschreven spelvarianten kun je als ondernemer creatief zijn in het spelen van Bold Moves. Het doel is om acties te ondernemen die leiden tot persoonlijke en zakelijke groei en een hogere omzet in je bedrijf.

1. Speel het Bold Moves kaartspel alleen en voer dagelijks of wekelijks een nieuwe opdracht uit.

2. Speel het spel samen met een businessbuddy. Werk samen of ga met elkaar een challenge aan om dagelijks of wekelijks nieuwe opdrachten uit te voeren.

3. Speel het spel met een groep, bijvoorbeeld in een coachingstraject. Stel een tijdslimiet en een minimumaantal boldpoints vast. Voeg een beloning toe voor de winnaar om de motivatie te vergroten.

  • Versie 1: Solo
  • Versie 2: Businessbuddy
  • Versie 3: Met een groep

Ik was bij het invullen van je vragen hierover al enthousiast. Jij bent zo cool 🤩 echt zo gaaf hoe je iets bedenkt en het gewoon uitvoert. Ik wil ook bold moves kunnen maken!

Lisanne Vernooij

Technisch Virtueel assistent

Jaaa ik hoef hier niet eens over na te denken ik heb t gekocht 😍

Marieke Jansen

Social media marketeer

“Echt nu al zin om daarmee aan de slag te gaan en tijdens calls met klanten in het Instamarketing Programma kan ik ook een kaartje voor ze trekken 😍”

Angela Lodder

Contentexpert

“Don’t let fear hold you back, take that bold step for your next move.”

BUNDELS

Zoek je een origineel relatiegeschenk wat niet achterin de kast beland maar waar iedere ondernemer écht wat aan heeft. Bestel dan een Bold Moves spel bundel en profiteer van een scherpe prijs EN extra exemplaren.

stuks

Vanaf 15 stuks betaal je €32,95 per stuk en ontvang je 1 exemplaar gratis.

STUKS

Vanaf 25 stuks betaal je €29,95 per stuk en ontvang je 2 exemplaren gratis.

STUKS

Vanaf 35 stuks betaal je €28,95 per stuk en ontvang je 3 exemplaren gratis.

STUKS

Vanaf 50 stuks betaal je €27,95 per stuk en ontvang je 5 exemplaren gratis.

Over mij…

Bloedfanatiek, met een grenzeloze ambitie en een creatief brein barstensvol ideeën, is het ‘Bold Moves spel’ tot leven gekomen.

Hey, ik ben Talitha, en ik ben al sinds 2017 ondernemer. Mijn eerste onderneming was een escape room, en als fervent escape room liefhebber met meer dan 175 bezochte kamers op mijn naam, kun je gerust stellen dat ik dol ben op spelletjes.

Voor mij draait alles om de uitdaging: strategieën bedenken en oplossingen vinden met de hoogste winkans. Dat maakt me bloedfanatiek en altijd gericht op de overwinning.

Begrijp me niet verkeerd, ik kan prima omgaan met verlies, maar mijn instelling is altijd gericht op de overwinning.

Deze mentaliteit is ook van toepassing op mijn bedrijf en het ondernemerschap in het algemeen. Laten we eerlijk zijn, als ondernemers willen we allemaal succesvol zijn, toch? En dat betekent niet alleen streven naar winst, maar vooral naar het overwinnen van tegenslagen.

Feit blijft alleen, verliezen hoort erbij. Het is een kans om te leren. Probeer je het de volgende keer opnieuw maar blijf in actie.

Met deze inspiratie heb ik dit spel ontwikkeld. 10 thema’s met 150 opdrachten, verdeeld over 3 niveau’s daag ik je uit om altijd in actie te blijven. Ook wanneer het spannend is of wanneer je het even niet meer weet, zal dit spel jou daarbij helpen.

Speel je mee?