logo-bij-talithaHet online betaalsysteem van Kennis.shop dat je duizenden euro’s bespaart

lifetime-licentie-kennisshop
kars-parsifal-kennisshop

In deze blog bespreek ik het nieuwe online betaalsysteem Kennis.shop. Als ondernemer werk ik al jaren met verschillende betaalsystemen, zoals Woocommerce en Plug & Pay. Onlangs kwam ik in aanraking met Kennis.shop en ik ben er erg enthousiast over. Dit systeem biedt veel mogelijkheden voor een interessante prijs.

Als ondernemer is het belangrijk om te blijven vernieuwen en ik was al van plan om over te stappen naar een ander betaalsysteem. Mijn keuze was gevallen op Plug & Pay vanwege de conversiegerichte aanpak en de makkelijke opzet, het nadeel is dat het erg prijzig is. Woocommerce werkt nog prima, maar het systeem wordt ouder en ik wilde graag meer mogelijkheden voor termijnbetalingen, kassakoopjes en one click upsell.

Toen ik in aanraking kwam met het online betaalsysteem Kennis.shop, bleek dat dit systeem alles biedt wat ik zoek. Het is ontwikkeld door twee jonge ondernemers genaamd Parsifal en Kars. Hoewel het systeem nog in de voorlancering zit en nog niet helemaal klaar is, geloof ik in de potentie van deze twee ondernemers. Op hun website is een tijdlijn te vinden waarop te volgen is wat er nog komen gaat en wanneer het systeem volledig operationeel zal zijn. Ik heb het systeem eerder gekocht tijdens een eerdere voorlancering voor een zeer gunstige prijs.

Als jij ook op zoek bent naar een nieuw online betaalsysteem dat veel mogelijkheden biedt voor een aantrekkelijke prijs, dan is Kennis.shop zeker het overwegen waard. In deze blog vind je meer informatie over het systeem en de huidige aanbieding die je niet mag missen.

De actieve community van Kennis.shop

Dankzij de actieve community met andere ondernemers die zijn ingestapt bij Kennis.shop kan ik via Facebook sparren, overleggen of vragen stellen.

Tevens maken ze gebruik van Fiver, dit is een fijn systeem want hier kan je jouw wensen aandragen wat je graag anders zou willen. Vervolgens kunnen andere leden dan hierop stemmen zodat Kars en Parsifal precies weten waar de meeste behoefte aan is. Neem als voorbeeld de wens van de directe integratie met Moneybird en de mogelijkheid tot termijnbetalingen. Ook zie ik heel graag op korte termijn de affiliate module. Dat deze mogelijkheid er is vind ik ontzettend fijn. Ik weet hoe belangrijk het namelijk is als klanten actief mee kunnen denken.

Ik ben in maart 2023 ook gestart met een eigen pilotgroep met actieve community. Ik heb een pilot groep gestart waarin ik VA’s verder leer te werken met MailBlue/ ActiveCampaign. Ik help ze daarin betere koppelingen te maken, slimmere automatiseringen zodat ze echt next-level met hun klanten kunnen meedenken. Tevens leer ik de VA’s ook om zoveel mogelijk evergreen funnels te bouwen door koppelingen met andere systemen. Hierdoor kun je automatiseringen slimmer inrichten in minder tijd en voor meer geld. Dit programma duurt een jaar en naast het bouwen van Funnels leer ik ze ook hoe ze bepaalde keuzes moeten maken voor klanten, niet iedere klant is namelijk hetzelfde. Ik ga hier nu niet teveel op door want dit staat allemaal op mijn homepagina of volg me op Instagram mocht je hier meer in willen weten.

online-betaalsysteem-kennis.shop-alternatief-plug-en-pay

Functies van Kennis.shop

Als kennisondernemer wil je natuurlijk optimaal verdienen met jouw expertise. Het online betaalsysteem Kennis.shop biedt hierbij uitkomst. Het systeem is speciaal ontwikkeld voor kennisondernemers die hun kennis willen aanbieden in de vorm van bijvoorbeeld programma’s, coachcalls en werkboeken.

Dankzij Kennis.shop kun je moeiteloos betaalpagina’s creëren die aansluiten op jouw eigen stijl en voorkeuren. Bovendien kun je door gebruik te maken van neuromarketingtechnieken, zoals kassakoopjes en one-click upsells, jouw omzet per klant verhogen. Kassakoopjes werken op dezelfde manier als een reep chocolade in de supermarkt, waarbij je bijvoorbeeld een werkboek kunt aanbieden dat bij een online programma hoort. Een one-click upsell biedt de klant de mogelijkheid om na de check-out direct een extra 1-op-1 coaching call aan te schaffen.

Kennis.shop beschikt over fraaie lay-outs voor de betaalpagina’s waardoor je jouw omzet gegarandeerd kunt verhogen.

Het online betaalsysteem Kennis.shop maakt gebruik van Stripe, waardoor het activeren van jouw betaalsysteem bijzonder eenvoudig is. In tegenstelling tot andere betaalsystemen, zoals Mollie, waarbij je soms wel twee weken moet wachten op acceptatie, hoef je bij Kennis.shop niet lang te wachten. Bovendien kun je binnenkort werken met abonnementen en termijnbetalingen, wat het zowel voor jou als jouw klanten nog gemakkelijker maakt.

Kortom, met het online betaalsysteem van Kennis.shop kun je als kennisondernemer snel en eenvoudig jouw kennisproducten verkopen en meer omzet genereren.

Is Kennis.shop te integreren met andere systemen?

Een belangrijk aspect van dit systeem is de goede integratie met andere belangrijke systemen, zoals ActiveCampaign en Moneybird.

Er is op dit moment een directe integratie met ActiveCampaign mogelijk zodat wanneer zij een betaling doen, dit automatisch middels een tag bijvoorbeeld wordt doorgestuurd naar ActiveCampaign waardoor je een automatisering kan laten starten. Kennis.shop werkt eraan om diverse integraties rechtstreeks mogelijk te maken voor andere boekhoudsystemen. Ook de integratie met Moneybird wordt nog aan gewerkt.

Nog een mega voordeel: Mocht je nou zelf nog geen e-mailsysteem hebben dan kan je vanuit het programma zelf ook mailen na aankoop.  Zelfs als mensen een product in het betaalmandje hebben maar nog niet hebben afgerekend dan kan je ze een reminder sturen via het systeem! Bijvoorbeeld het bekende ”vergeten winkelmandje” met de mail ”we zien dat er een product in het mandje zit vergeet het niet af te rekenen” Dit zorgt wederom voor meer conversie.

online-betaalsysteem-kennis.shop-alternatief-plug-en-pay

Een online betaalsysteem voor internationale verkoop

Kennis.shop biedt een online betaalsysteem dat automatisch BTW-facturen kan sturen naar zowel je klanten als je boekhoudpakket (zodra dit geintregeerd is). Dit systeem berekent ook automatisch buitenlandse belastingen. Als je iets verkoopt buiten Nederland, wordt de BTW automatisch verlegd, waardoor jouw klanten geen BTW hoeven te betalen. Dit is een handige functie die automatisch wordt geregeld.

Daarnaast werkt Kennis.shop met Facebook Ads en vinden ze het belangrijk dat je kunt meten wie er via Facebook binnenkomt. Je kunt een advertentiepixel opzetten, en dit geldt ook voor TikTok, waar steeds meer mensen adverteren.

Een andere handige functie van Kennis.shop is het affiliate systeem, waarmee je commissies kunt geven aan mensen die jouw producten aanbevelen (Pro tip). Als je een klant hebt die enthousiast is over jouw programma en dit aanbeveelt, kan hij of zij een unieke link krijgen. Als er vervolgens een nieuwe klant via die link binnenkomt, krijgt diegene een commissie in de vorm van een x-bedrag van jouw programma.

Voor deze affiliatetool betaal je een extra bedrag maar het is absoluut een aanrader daar affiliate marketing een hele slimme en vaak goedkope manier van marketing is. Kennis.shop biedt dit systeem aan zonder dat je een groot bedrag per jaar hoeft te betalen, zoals bijvoorbeeld bij Plug&Pay het geval is. Met Kennis.shop kun je zelf aangeven wanneer je de commissie wilt uitbetalen, bijvoorbeeld na 30 dagen vanwege een 30-dagen garantie.

Als je op zoek bent naar een goed online betaalsysteem, overweeg dan zeker de mogelijkheden van Kennis.shop.

kennisshop-mogelijkheden

Voordelen van Kennis.shop

Nog even alle voordelen op een rij:

  • Automatiseer je facturen en bereken foutloos al je belastingen, wereldwijd, altijd volledig geautomatiseerd
  • Directe koppelingen met Zapier & Active Campaign, binnenkort ook Make & Pabbly, Moneybird, ConvertKit en nog veel meer..
  • Neem deel aan een actieve community van geweldige ambassadeurs en ondernemers, zij luisteren naar JOU. Deel jouw suggesties en zij nemen het mee in de ontwikkeling.

Binnenkort:

  • Eenvoudig abonnementen en termijnbetalingen aanbieden – alvast inbegrepen bij jouw licentie.
  • Affiliate marketing tools: automatische commissies uitbetalen wanneer anderen jouw product verkopen – zonder handmatige handelingen. (Wanneer je de affiliate module erbij hebt aangeschaft).

Wacht niet langer en klik nu op deze link voor meer informatie en laat je overtuigen door de voordelen van het nieuwe Nederlandse betaalsysteem.

Vergeet niet dat je nooit betaalt wanneer je niets verkoopt en dat deze aanbieding maar tijdelijk geldig is!

Livedemonstratie van Kennis.shop

Ben je klaar om als eerste de voordelen te ervaren van het nieuwe Nederlandse betaalsysteem? Voor een vaste lifetime prijs van slechts €699 ben jij de slimme ondernemer die zonder technische kennis online kan verkopen!

Maarrr als je het systeem tussen 10 en 30 april aankoopt, ontvang je 50% korting en betaal je slechts €349,50 per lifetime licentie!

Kijk je eerst liever een demo? Klik dan hier en meld je aan voor de demo van 20 of 30 april.

In januari 2023 heb ik ook een podcast over Kennis.shop opgenomen. Dit is dus met wat verouderde informatie. Luister je toch liever? Dan kan dit hier.

Profiteer nu van deze tijdelijke aanbieding en koop je lifetime licentie voor slechts €349,50! Klik hier om aan de slag te gaan met Kennis.shop.

 

* Deze blog bevat affiliate linkjes, maar wanneer jij via mijn linkje dit systeem aankoopt ontvang je (nadat alles live staat en ik dit zelf heb ingericht) mijn gratis masterclass over Kennis.shop.

Nieuwsgierig geworden? Plan jouw digitale kennismaking