logo-bij-talithaIk speel om te winnen

Bold Moves handleiding

Deze pagina is uitsluitend bedoeld voor de spelers van het Bold Move kaartspel.

Ben je (per ongeluk) op deze pagina terecht gekomen en ben jij niet in het bezit van een eigen spel. Koop hem dan hieronder, zodat jij ook meespeelt.

Stappenplannen

Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt met handige stappenplannen. Kaart 8.5 verwijst naar een stappenplan. Dit stappenplan is gratis en kun je onder onderstaande knop vinden. Het spel kun je overigens volledig spelen zonder deze stappenplannen maar wil je sommige dingen niet zelf uitzoeken. Dan is het een mogelijkheid om in de toekomst extra stappenplannen aan te schaffen.

Woordenregister

In het ‘Bold Moves’-kaartspel worden enkele termen met een * aangeduid. Onder deze knop vind je een lijst van deze woorden, samen met beknopte en begrijpelijke definities en links van websites die direct aanklikbaar zijn, om je te helpen begrijpen waar deze termen naar verwijzen. Veel van deze tools gebruik ik zelf of heb ik eerder gebruikt waarbij ik soms gebruik maak van affiliate linkjes.

Aanvullende tips

Deze pagina zal telkens worden bijgewerkt met aanvullende tips. Het spel kun je overigens volledig spelen zonder deze tips. Het kan alleen wel fijn zijn als er een extra hulpmiddel beschikbaar is. Hier zullen wellicht ook tips op komen te staan van andere ondernemers waar ik zelf ervaring mee heb. Ik ben namelijk geen expert binnen alle thema’s en ik laat me graag helpen door experts.

Boldpoints

Houd je score bij op het scoreblok. Elke voltooide opdracht levert je boldpoints op vanwege jouw inzet.

Ben jij visueel ingesteld en vind je het tof om iedere punt die je verdient in te kleuren. Download hier dan het uitgebreide scorevel, print hem uit en hang hem boven je bureau.

Community

Samen spelen en samen groeien. Netwerken en verbinden.

Ik vind het zo leuk. Daarom heb ik besloten om een besloten Facebookgroep te openen waar we elkaar kunnen motiveren, waar je met elkaar een challenge kunt aangaan of waar je een buddy kunt vinden.

Uitslagen

Je kunt natuurlijk niet voor niks boldpoints verdienen. Jij wil beloond worden toch?

En dat is de reden dat ik voor jou een video heb opgenomen. Een video waarin ik je complimenten geef, motiveer om door te gaan. Ik help je herinneren waarvoor je bent gaan ondernemen.

Spelvarianten

Naast de hier beschreven spelvarianten kun je als ondernemer creatief zijn in het spelen van Bold Moves. Het doel is om acties te ondernemen die leiden tot persoonlijke en zakelijke groei en een hogere omzet in je bedrijf.

1. Speel het Bold Moves kaartspel alleen en voer dagelijks of wekelijks een nieuwe opdracht uit.

2. Speel het spel samen met een businessbuddy. Werk samen of ga met elkaar een challenge aan om dagelijks of wekelijks nieuwe opdrachten uit te voeren.

3. Speel het spel met een groep, bijvoorbeeld in een coachingstraject. Stel een tijdslimiet en een minimumaantal boldpoints vast. Voeg een beloning toe voor de winnaar om de motivatie te vergroten.

  • Versie 1: Solo
  • Versie 2: Businessbuddy
  • Versie 3: Met een groep

“Don’t let fear hold you back, take that bold step for your next move.”

UITSLAGEN

Hoe zit je erin? Tijd voor de onthulling.

Hoeveel punten heb jij behaald en waar sta jij nu? Bekijk snel de volgende video’s.

boldpoints

boldpoints

boldpoints

UITSLAGEN

Hoe zit je erin? Tijd voor de onthulling.

Hoeveel punten heb jij behaald en waar sta jij nu? Bekijk snel de volgende video’s.

Over mij…

Bloedfanatiek, met een grenzeloze ambitie en een creatief brein barstensvol ideeën, is het ‘Bold Moves spel’ tot leven gekomen.

Hey, ik ben Talitha, en ik ben al sinds 2017 ondernemer. Mijn eerste onderneming was een escape room, en als fervent escape room liefhebber met meer dan 175 bezochte kamers op mijn naam, kun je gerust stellen dat ik dol ben op spelletjes.

Voor mij draait alles om de uitdaging: strategieën bedenken en oplossingen vinden met de hoogste winkans. Dat maakt me bloedfanatiek en altijd gericht op de overwinning.

Begrijp me niet verkeerd, ik kan prima omgaan met verlies, maar mijn instelling is altijd gericht op de overwinning.

Deze mentaliteit is ook van toepassing op mijn bedrijf en het ondernemerschap in het algemeen. Laten we eerlijk zijn, als ondernemers willen we allemaal succesvol zijn, toch? En dat betekent niet alleen streven naar winst, maar vooral naar het overwinnen van tegenslagen.

Feit blijft alleen, verliezen hoort erbij. Het is een kans om te leren. Probeer je het de volgende keer opnieuw maar blijf in actie.

Met deze inspiratie heb ik dit spel ontwikkeld. 10 thema’s met 150 opdrachten, verdeeld over 3 niveau’s daag ik je uit om altijd in actie te blijven. Ook wanneer het spannend is of wanneer je het even niet meer weet, zal dit spel jou daarbij helpen.

Speel je mee?

 

Liefs,

Talitha