logo-bij-talitha‘Thuiswerken’ in een sfeervol hotel in Amsterdam

Samenwerking bij Talitha

Het was weer tijd om te ‘Thuiswerken’ in een sfeervol hotel in Amsterdam. Dit keer ging ik niet alleen maar met mijn 2 ondernemer buddy’s. Shelena van voordecamera en Jody van grandcreator. Wij willen onze expertises bij elkaar brengen om ondernemers op ieder vlak goed te kunnen helpen en dat zorgde ervoor dat er een heuse brainstorm sessie moest komen.

Yays Entrepothaven in Amsterdam

We maakten het ons comfortabel en boekte wederom een werk suite in één van de aangesloten hotels van voordethuiswerkers. Daarnaast wilde we meteen gebruik maken van een nieuwe locatie waar we weer foto’s konden schieten voor website en voor onze socials.

 Om deze reden kozen we weer voor voordethuiswerkers en dit keer voor een hotel in Amsterdam, namelijk Yays entrepothaven. De reden dat we voor dit hotel kozen was met name de lichte ruime kamer, die zeer geschikt was voor de fotoshoot en daarnaast groot genoeg om met ze 3en onze ideeën uit te werken. Vroeg de auto in zodat we de hele dag aan de slag konden gaan. Aangekomen in de lobby van het hotel werden we blij verrast. Het zag er prachtig uit. We kregen de pasjes mee en konden naar onze kamer. Daar aangekomen werden we niet zo blij verrast, de kamer die we kregen toegewezen was net verlaten door de vorige gasten. Na terugkeer bij de receptie kregen we nog 2 opties aangeboden qua kamers maar ook deze kamers voldeden niet aan onze wensen, vieze vaatwasser, vuil in de afvalbak of veel te klein voor ons 3en. De kamer die wij geboekt hadden bleek niet meer beschikbaar omdat alles vol zat. De foto’s op de website gaven dus geen eerlijk beeld. Nadat we er niet uitkwamen met het hotel en het ondertussen al 2 uur later was, hebben we voordethuiswerkers gebeld en die is direct voor ons aan de slag gegaan. Gelukkig konden we nog terecht bij een ander hotel in Amsterdam wat voldeed aan onze wensen. 

twenty eight hotel amsterdam suite
keuken twenty eight hotel amsterdam

Het Twenty eight hotel in Amsterdam was vanaf de eerste seconde een plaatje om te zien, enorm vriendelijke dames die ons fijn te woord stonden en ons een prachtig appartement aanboden, voorzien van 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer inclusief keuken. We mochten uiteraard ook hier geen gebruik maken van de bedden of de douche maar dit was ook niet nodig. Een complete keuken waar we eventueel zelf maaltijden konden bereiden zorgde voor een luxe gevoel. 

We keken uit op de markt en er was genoeg koffie en thee aanwezig. Een heerlijk schoon, mooi, gezellig hotel. We hebben hier fantastische foto’s kunnen maken, de lobby alleen al is een plaatje al hebben we hier zelf geen gebruik van gemaakt. We hebben lunch gehaald bij het Vlaamsch Broodhuys tegenover het hotel en verder hadden we gelukkig nog een hele middag om aan onze plannen te werken.

Conclusie werken in een hotel

Na de lange werkdag moesten we helaas dit sfeervolle hotel in Amsterdam om 18.30 verlaten vanwege de avondklok, want we mochten in principe tot 20.00 gebruik maken van de kamer. Ook deze prijs was fantastisch, de kamer is meestal niet geschikt voor 3 personen, maar door de situatie eerder die dag maakte ze een uitzondering. Met 2 personen ben je wel welkom. We betaalden voor de kamer maar € 45,00 en het parkeren, wat onder het hotel gesitueerd is kostte € 12,50 voor de hele dag.

Mocht je het leuk vinden en willen blijven slapen is dit ook mogelijk en hiervoor ben je met ze tweeën € 119,00 kwijt.

Kortom, ik vond dit een enorme aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. De situatie in de ochtend zorgde voor enorme vertraging maar is echt top opgelost door Olivier van Voordethuiswerkers, en dat op een zaterdagochtend.

Ben je nieuwsgierig naar meerdere fijne plekjes om te werken? Check mijn andere blogs.

appartement twenty eight amsterdam
keuken twenty eight amsterdam

Nieuwsgierig geworden? Plan jouw digitale kennismaking