We’re Getting Married

Bart
&
Talitha

Donderdag 16 mei 2024

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wanneer & Waar

Wanneer

Het duurt nog eventjes maar 16 mei 2024 is het dan eindelijk zover! Wij vieren heel graag samen met jou onze dag.

May 16, 2024

Tijd

Hoe, waar en wanneer je ergens moet zijn lees je in onze uitnodiging die je ongeveer 6 maanden vooraf ontvangt.

???

Waar

Onze locatie is geen geheim meer. Wij trouwen op het prachtige landgoed Rhederoord in de Steeg.

Parkweg 19
6994 CM De Steeg

How We Met

Alweer ruim 15 jaar geleden dat wij elkaar ontmoette. Het was een vrijdagavond wanneer Talitha gebeld wordt door een vriendin. ”Ga je mee stappen?” Talitha woonde (weer) thuis en had geen idee hoe ze nog binnen korte tijd naar de stad moest komen.

Een vriend van mij haalt je wel op zei ze.. Zo geschiedde. Bart twijfelde nog wel, het was een half uur rijden en ze zouden maar eventjes naar de stad gaan. *Phieuw, dat liep gelukkig goed af anders hadden wij deze pagina nu nooit geschreven.

Op naar de Skihut in Rotterdam. Talitha had meteen in de gaten dat hij wel leuk was, ze dacht alleen dat hij bezet was. Er was nog een meisje mee en Talitha had haar conclusie al getrokken. Tot we naar huis liepen en Talitha dit bij haar vriendin aangaf waarop zij zei ”Nee joh, zij heeft met hem”, de vriend die ook erbij was. Dat bood kansen haha.

De volgende dag zouden Talitha en die vriendin sowieso gaan stappen, die dag stond al eerder gepland. Van tevoren optutten en ondertussen even op MSN. Tja, ik zei al ”Het is alweer 15 jaar geleden, die goede oude tijd”. Tijdens een douchebeurt pakte Angelique (die vriendin) haar kans en ging onder Talitha haar naam met Bart MSN-en. Ze gaf aan dat ze het wel erg leuk zou vinden als hij ook weer naar de stad kwam, dit in ruil voor een zoen.

Bart twijfelde geen moment, zat al in ze kloffie want moest de volgende dag vroeg werken maar kleedde zich om en vertrok naar de stad. Daar aangekomen wist Talitha op dat moment pas dat hij ineens buiten stond en had geen idee met welke belofte hij naar de stad was gekomen. 

We ruilden de Skihut in voor Sorbonne. In die kroeg gebeurde het. De eerste zoen en dat werd gelukkig niet meteen de laatste. 

Het duurde zo’n 2 weken het daten voordat Talitha besloot dat het tijd was om bij Bart en zijn moeder en Henk in te trekken.

We kunnen nog wel even doorgaan maar meer horen jullie vast en zeker op onze grote dag!

Bekijk hier het aanzoek!

Registreren

Wij trouwen op Landgoed Rhederoord. Op dit landgoed kunnen wij met een aantal gasten blijven slapen. Omdat het voor niemand in de buurt ligt hebben we gekeken naar meerdere overnachtingsmogelijkheden.

Op 5 autominuten van het landgoed ligt Fletcher Hotel Avegoor. Talitha heeft hier eerder overnacht en was zeer tevreden. Wij gaan er binnenkort zelf nog een keer overnachten en ook direct de mogelijkheden bespreken wanneer wij een X aantal kamers reserveren bij ze.

Om duidelijkheid te hebben over hoeveel kamers wij moeten reserveren willen wij daarom al snel een inschatting kunnen maken van het aantal mensen dat blijft overnachten. Wil je daarom aangeven of je wilt blijven slapen of niet, met hoeveel personen en of er verdere dieetwensen zijn. Dit kan in het onderstaande formulier. Zorg er wel voor dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt als waarmee je je adres hebt doorgegeven.

De kosten zijn voor eigen rekening. De kosten zullen tussen de €120,00 en €140,00 liggen per kamer per nacht inclusief ontbijt.
Dit verschilt dus even of je in het landgoed of het Fletcher hotel verblijft. Wij zullen zelf deze indeling maken.

Belangrijk: De reacties op onze verloving waren enorm enthousiast en de meeste riepen dan ook meteen dat ze nieuwe kleding konden gaan shoppen voor de bruiloft. Ontzettend fijn dat je zo meeleeft maar wij hebben gekozen voor een kleurthema. Het kleurenpalet wordt bekend gemaakt op de uitnodiging en het lijkt ons fantastisch als je met ons mee zou doen. Je ontvangt 6 maanden van tevoren de uitnodiging waardoor je nog genoeg tijd hebt om te shoppen.

Wij zullen zo heel af en toe een update geven over  onze voorbereidingen via de mail. Vind je dit niet leuk, geef dit dan even aan. Dan halen we je uit de mail.

Vier het met ons mee!

Vul het alsjeblieft voor 31 maart 2023 in!

Bart & Talitha