logo-bij-talithaTransformers Mastermind
van Tineke Zwart

Tineke zwart transformers mastermind

De transformers mastermind van Tineke Zwart. Een mastermind vol met ambitieuze ondernemers waar er met regelmaat zeer interessante masterclasses gegeven worden en waarbij je kan connecten met liked minded people. Dat is waar iedere ondernemer naar snakt en ik kan je vertellen dat dit er één is waar vrijwel iedere ondernemer wel wat uithaalt.

Ben jij klaar met hobbyén in jouw bedrijf en wil je nu grotere stappen zetten, je omringen met andere ondernemers waardoor jouw mindset automatisch mee veranderd?

Schrijf je dan nu in!

Ondernemers met dezelfde mindset

Sinds maart 2021 ben ik gestart met deze mastermind omdat ik op zoek was naar een groep ondernemers van klein tot groot met allemaal hun eigen reis vol met ups en downs. Ik wilde echte ervaringen horen, tips en tricks lezen maar vooral mezelf omringen met ondernemers die dezelfde mindset als ik hebben. Ik wilde startende ondernemers kunnen helpen met mijn ervaringen, luisteren naar groeiende ondernemers en inspiratie en motivatie halen uit ondernemers die al een stuk verder zijn dan ik.

Ik wil buiten de kennis die ik overal lees ook meteen in actie komen. Ik wil uitgedaagd worden en dit doet Tineke op diverse manieren waardoor het nooit saai is.

Iedere maandag om 09.00 uur komt ze live met een soort mini masterclass van een klein kwartiertje waarin ze een life changing inzicht deelt met de groep. Deze inzichten hebben voor een doorbraak gezorgd om haar bedrijf te laten groeien. Ze geeft je een motivatie boost en vraagt om de week intenties van de groep. Wat wil je graag deze week bereiken? Deze mag je delen in de reacties onder de video als een soort stok achter de deur. Je doet dit niet voor niks. Ze vraagt namelijk ook naar onze successen op vrijdag middels ‘’Vier het op vrijdag.’’ zodat we met elkaar stil staan wat er deze week goed is gegaan en waar je trots op mag zijn.

Op het moment van schrijven zitten we met meerdere ondernemers in het content uurtje, waarin we met elkaar de tijd nemen om content te schrijven. De één voor de nieuwsbrief, de ander voor een post op Instagram en weer een ander schrijft een blog, zoals ik op het moment doe.

Technisch Virtueel assistent
Tineke zwart

Iedere maand is er een nieuw thema.

Daarnaast vind ik de diversiteit ontzettend boeiend, iedere maand is er een nieuw thema met nieuwe experts die een masterclass verzorgen. De thema’s zijn heel divers maar voor iedereen van toepassing. Van sales, strategie tot aan mindset.

Masterclasses over crypto, productiviteit, sales, adverteren, funnels, strategieën, zichtbaarheid zijn er al voorbijgekomen. Maar er is ook meer dan genoeg voor je innerlijke jij. Breathworking, hypnose en een inner guidance sessie. Of het nu wat voor je is of niet, het is onwijs fijn dat je het allemaal kunt uitproberen.

Maar dat is nog niet alles, er zit een actieve facebook community bij waar je ook tussendoor je vragen kunt stellen aan de andere masterminders. Ook is er iedere maand een Q&A van Tineke herself waarin je haar van tevoren jouw vragen kunt stellen, die zij voor je beantwoord tijdens de Q&A. Ook krijg je nog een besloten podcast van haar.

Netwerken is the key

Maar buiten het feit dat je veel kunt leren van andere ondernemers is het natuurlijk ook fijn om je eigen netwerk uit te breiden en ook daar is deze groep zeer geschikt voor.

Middels een vraag en aanbod post in de groep kan je jouw bedrijf promoten onder alle leden maar kan je ook om hulp vragen wanneer jezelf op zoek bent naar een expert.

Sommige halen hiermee meteen alle investering er rechtstreeks weer uit doordat ze hierdoor een klant hebben binnengehaald.

 

netwerken
mindset

Waar haal ik de tijd vandaan?

Ik hoor je denken ‘’Hier heb ik allemaal geen tijd voor.’’ Dat begrijp ik, ik heb ook niet de tijd om bij iedere masterclass of Q&A aanwezig te zijn maar ik haal er zelf persoonlijk uit wat ik eruit wil halen. Wat is voor mij op dit moment van toepassing en wat wil ik nu aanpakken.

Ik kijk 80% van de masterclasses terug behalve de masterclasses zoals hypnose en breathworking. Deze zijn vaak in de avonden en vind ik heerlijk om de dag mee af te sluiten, je gaat voor deze sessies vaak in een ontspannen houding liggen of zitten met fijne muziek waarbij je geholpen wordt door de expert om belemmeringen los te laten en blokkades te doorbreken. Maar ook deze sessies zijn vaak terug te kijken.

Wat ik ook fijn vind (al is dit nog niet bij mij gebeurd), is dat je altijd toegang blijft houden tot de content van de maanden waarin je lid was en wanneer er een maand tussen zit qua thema waarvan je denkt.. hmm ik haal hier niet zoveel uit, dan stap je er een maand tussenuit. Niks moet, alles mag.

Investering meer dan waard

Ik ben zelf ontzettend blij met deze mastermind en vind het de investering meer dan waard. Door deze mastermind ben ik uiteindelijk ook in een vervolg traject bij Tineke gestapt. Ik weet dat ze het waard is omdat ze altijd heel veel waarde bied.

Verder is de prijs echt een no brainer voor de waarde die je naast Tineke ook van de andere experts ontvangt. De deuren gaan eenmaal per maand open voor een week en dan sluiten ze weer tot de maand erna.

Inmiddels heb ik al heel wat ondernemers enthousiast gemaakt met mijn ervaring en mijn verhaal en ik heb van iedereen stuk voor stuk terug gekregen dat dit zo’n goede tip is geweest en ze deze investering meer dan waard vinden.

Daarnaast vind ik het leuk om te vertellen over mijn ondernemersreis en help ik andere ondernemers graag door deze tips ook weer met hen te delen, vandaar deze blog en daarnaast bied ik ook de mogelijkheid tot extra vragen m.b.t. deze mastermind.

Heb je specifieke vragen hierover? Stuur me gerust een DM op Instagram en ik beantwoord ze graag.

Waar schrijf ik me in?

Ben je om en wil je ook graag aan de slag en stappen gaan maken met jouw bedrijf? Dan zou ik het ontzettend waarderen als je je zou willen inschrijven via mijn linkje.

Het gaat om een affiliate linkje, kost jou niks extra en ik verdien een kleine commissie. Dit zorgt ervoor dat ik meerdere blogs kan schrijven over mijn tips en trics m.b.t. ondernemen.

https://tinekezwart.plugandpay.nl/r?id=Xc356zFj

Zie ik je binnen de community? Stuur me dan ook even een berichtje!
Dat vind ik namelijk ontzettend leuk om te horen.

Ben je benieuwd naar mijn andere blogs? Lees ze hier. Ik blog graag over het ondernemen algemeen, tips en tricks en leuke plekjes om te werken.

Nieuwsgierig geworden? Plan jouw digitale kennismaking