logo-bij-talithaStrategiesessie | Find your own way

Samen zorgen we voor een succesvolle business waar je alleen maar samenwerkt met jouw ideale klant.
Ja ik wil die strategiesessie
Technisch Virtueel assistent

Jij bent gestart als VA omdat je écht het verschil wilt maken. Om iedere dag te doen wat jij leuk vindt. Om jouw ervaring, kwaliteiten én de dingen die jij écht leuk vindt samen te voegen en als expertise in te zetten.

Jij krijgt energie van het helpen van andere ondernemers. Om hen te ondersteunen bij de groei van hun bedrijf en meer impact te maken.

Stiekem heb jij die ambitie ook. Jij wilt namelijk ook groeien. Alleen lukt dat nog niet, zoals jij het voor ogen hebt.

Jij blijft maar aanmodderen. Je hebt nog geen concreet aanbod en te weinig, of zelfs nog geen klanten.

Het voelt alsof je te laat bent. Er zijn al zoveel VA’s. De één gaat nog beter, dan de ander.
En dat bedrijf, waar je zo naar verlangt, voelt steeds verder weg en minder realistisch.

Dit hoeft niet! Ik kan je helpen.

Technisch Virtueel assistent

Jij wil dat klanten jou vinden. En het liefst niet zomaar klanten. Nee! Jouw ideale klanten. Klanten die passen bij jouw karakter en jouw kernwaarden, met dezelfde visie op het ondernemerschap. Klanten, waardoor werken elke dag voelt als een feestje.

Jij wil zelf jouw inkomen bepalen en betaald krijgen naar jouw waarde.

Jij wil jouw baan in loondienst opzeggen of niet meer terug in loondienst.

Jij wil ondernemen op jouw voorwaarden.

Werken tijdens schooltijden óf juist ‘s avonds, omdat jij dit fijn vindt en overdag tijd hebt voor jouw gezin.

Dit is allemaal voor jou weggelegd.

Het gebeurt alleen niet vanzelf.

Het begint bij jou.

Laat mij je helpen om vol zelfvertrouwen en op jouw manier te ondernemen. Ben jij klaar om meer vrijheid te ervaren, met de leukste klanten te werken en hier een goede boterham aan te verdienen?

Wil jij een goedlopend bedrijf?

Pak dan je kans! Plan twee strategiesessies in voor € 147,00!

Start before you’re ready!

Virtueel assistent

Wat kun je verwachten?

Je krijgt 2 online strategiegesprekken van 45 minuten.

Na deze sessies

✓  Weet jij wat je financieel nodig hebt om jouw droombedrijf te verwezenlijken. 

✓  Weet je welk tarief passend is voor jouw diensten en heb je ook het zelfvertrouwen om dat te vragen.

✓  Ontdekken we jouw kernwaarden, waardoor je de klanten aantrekt die het allerbest bij jou passen.

✓  Ga jij vol zelfvertrouwen een kennismakingsgesprek in, omdat jij precies weet waar je voor staat en waar je de klant mee kan helpen.

✓  Heb jij de kennis om jouw bedrijf, met slimme trucjes, efficiënter in te richten door zaken te automatiseren.

Bonus

Je krijgt een praktisch werkboek waar we tijdens het tweede gesprek mee aan de slag gaan én je wordt onderdeel van mijn matchmakerprogramma!

Dit zorgt ervoor dat jij makkelijk aan nieuwe klanten komt. Als een ondernemer op zoek is naar jouw skills, stel ik jullie aan elkaar voor, als ik denk dat jullie een goede match zijn.

Deze ondernemers gingen jou voor ..

Het vak VA kwam al een paar keer op mijn pad en dat voelde heel goed. Ik wilde graag als VA aan de slag, maar hoe begin je? Via Instagram kwam ik in contact met Talitha en zij gaf vol energie en enthousiasme antwoord op mijn vragen. Ik voelde direct een klik en haar energie en uitleg werkt heel enthousiasmerend. Tijdens een strategiesessie heb ik Talitha alle vragen kunnen stellen die ik had om te starten als VA. Ik was nog geen ondernemer en ook op dat gebied heeft Talitha mij hele goede en waardevolle tips gegeven.

Inmiddels heb ik een start gemaakt met mijn VA bedrijf en heb ik ook al een eerste klant. En het fijne gevoel dat Talitha mij gaf is dat we geen concurrenten zijn maar collega’s. Zorg dat je een netwerk met VA collega’s om je heen hebt zodat je hen ook kunt raadplegen als je er even niet uit komt.

En de slogan ‘Start before you’re ready’ die Talitha in onze call benoemde komt nog heel regelmatig in mijn hoofd voorbij. 

Dank Talitha voor al je hulp, uitleg, tijd en energie! Ik hoop dat we nog lang als VA’s met elkaar in verbinding mogen blijven!

Carmen

Vanaf moment 1 heb ik een veilig gevoel gehad bij Talitha. We hebben een fijn gesprek gehad over hoe ik in mijn bedrijf zit en waar ik naar toe wil groeien. Talitha heeft mij daar goed bij geholpen en dat doet ze nog steeds. In het echt is ze net zo toegankelijk, dus het is fijn om soms even te sparren of mijn vragen aan haar te stellen.

Ik weet ook zeker dat ik in de toekomst nog vaker de hulp in roep van Talitha als ik even iemand nodig heb die met mij mee kijkt.

Angelique

review strategiegesprek
review whatsapp strategiegesprek

En laat ik nog wat meer over mezelf vertellen ..

 

Toen ik in 2017 begon met ondernemen had ik een droomplaatje in gedachten. Werken wanneer ik wil én hier goed aan verdienen. Dit bleek in de praktijk, heel anders uit te pakken. 

Ik stond 24/7 aan en was, voor mijn gevoel, altijd aan het werk. Na drie jaar, samen met een compagnon, een eigen escaperoom te hebben gehad, miste ik de vrijheid van het ondernemerschap en de tijd met mijn kinderen. Ik besloot eruit te stappen. 

Dat moest anders. Ik wilde plezier ervaren in het ondernemerschap. 

Eén ding wist ik zeker. Ik wilde andere ondernemers helpen bij hetgeen waar zij geen energie van krijgen, zodat zij nooit het plezier in hun bedrijf zouden verliezen. 

Dat was de start van mijn VA-bedrijf. 

Maar, hoe werkte dit? Hoe kwam ik aan klanten? 

Online zichtbaar zijn had een bewezen succesfactor. Ik stapte uit mijn comfortzone en werd steeds zichtbaarder op Instagram. Doodeng! Maar het werkte wel! 

Ik deelde mijn kennis en aanbod, maar nog veel belangrijker: ik liet mezelf zien. Dat zorgde ervoor dat ik enorm snel mijn eerste klanten uit Instagram haalde. 

En toen ging het heel snel. Ik boekte een strategiesessie bij een succesvolle VA, volgde een business traject en startte met de technische VA-opleiding. Ik wilde meer, mezelf ontwikkelen in kennis en persoonlijke ontwikkeling. 

Binnen drie maanden na de start van mijn VA-bedrijf zat ik vol met de leukste klanten en de aanvragen bleven maar komen. 

Mijn diensten heb ik inmiddels uitgebreid. Zo ben ik matchmaker tussen VA’s en ondernemers, waarbij ik écht kijk naar de persoon. Kennis kun je ontwikkelen, tools kun je leren, maar jezelf moet je niet willen veranderen. Daarom is werken met jou ideale klant van essentieel belang voor een fijne samenwerking. 

Ik geloof daarom ook niet in concurrentie. Er is genoeg werk en ondernemersland staat te springen om goede VA’s. En het belangrijkste: niemand is zoals jij! 

Ik gun het jou zo om een succesvol bedrijf op te zetten.

Ik ga je helpen. 

Veelgestelde vragen

 

Wat is de investering?

De investering in jezelf is € 147,00 (excl. btw).

Binnen welk termijn moet ik de 2 sessies inplannen?

Je hebt 3 maanden de tijd om de 2 sessies in te plannen. Zo kan jij, na de eerste sessie, echt concreet aan de slag en de tips in de praktijk brengen.

Kan ik tussendoor terecht met vragen?

Ja, je mag mij tussentijds mailen met vragen die ik binnen 48 uur voor je beantwoord.

Zijn de gesprekken online?

Ja de gesprekken vinden online via Zoom plaats.

Wat als ik na 2 sessies nog door wil?

Dat kan uiteraard altijd! Ik laat me ook altijd coachen, omdat er altijd weer iets nieuws is waar ik tegenaan loop, behoefte aan hebt of waar ik van kan leren. Ook jij kan doorlopend nieuwe sessies inboeken.

Zijn de sessies ook geschikt als ik nog in de oriëntatiefase van het VA-vak zit?

Juist dan zijn deze sessies geschikt! Je maakt namelijk direct een vliegende start door de strategiesessies.