logo-bij-talithaHaal het maximale uit jouw funnel met een grondige analyse

Funnelscan

Wil jij het maximale uit jouw funnel halen en waardevolle leads beter meten? Ben je op zoek naar manieren om jouw funnel te automatiseren en zoveel mogelijk evergreen te maken, zodat je minder tijd hoeft te besteden aan het onderhoud?

Dan is mijn exclusieve funnelscan precies wat jij nodig hebt!

Ben jij gefrustreerd door het feit dat jouw funnel niet de resultaten oplevert waar je naar verlangt? Brengt het onderhouden van jouw funnel je zoveel stress en tijdsverlies dat je eigenlijk nauwelijks toekomt aan wat écht belangrijk is in jouw bedrijf? Mega zonde!

Laat mij je helpen..

Je bent het zat…

Je hebt zoveel tijd en moeite gestoken in het bouwen van jouw funnel, maar de resultaten zijn niet wat je ervan had verwacht. Het voelt alsof je vastzit en niet weet hoe je verder moet. De frustratie en twijfel beginnen zich op te stapelen. Je beseft dat er ruimte is voor verbetering, maar je weet niet waar te beginnen.

Laten we de pijnlijke waarheid onder ogen zien met een paar voorbeelden:

Verlies van dure advertentiebudgetten
Misschien geef je honderden euro’s uit aan advertenties om verkeer naar jouw funnel te leiden. Je ziet weliswaar wat conversies, maar niet genoeg om je kosten te dekken. Elke dag dat je verlieslatende advertenties draaien, ervaar je de pijn van verspild budget en gemiste kansen.

Handmatig en tijdrovend werk
Je werkt dag in dag uit aan het handmatig bijwerken van jouw funnel. Elke nieuwe lead of klant vereist jouw aandacht, wat resulteert in uren onnodig werk. Je verlangt naar meer vrije tijd en minder stress.

Onzekerheid over jouw resultaten
Je kijkt naar je funnelstatistieken, maar je begrijpt niet helemaal wat ze je vertellen. Je weet dat er ruimte is voor verbetering, maar je hebt geen idee waar te beginnen.

Slechte leadopvolging
Je hebt waardevolle leads binnengehaald, maar je hebt moeite om ze effectief op te volgen en te converteren tot betalende klanten. Elke gemiste kans en onbenutte lead kost je geld en groei.

“Dankzij Talitha kan ik mij zoveel meer focussen op de dingen waar ik goed in ben, terwijl zij doet waar zij goed in is. Inmiddels onmisbaar voor mij. Een kei in haar vak, gaat altijd een stap verder dan ik kan zien.”

Margreet Bronk

HSP coach

“Talitha heeft megaveel ervaring met funnels en automatiseren en komt met oplossingen waar ik nooit op zou zijn gekomen, simpelweg omdat ik nog niet wist dat die mogelijkheden er zijn.”

Yvette Meyer

Technisch VA

Belangrijk om te Weten

Na het invullen van het formulier en de betaling van de factuur, mag je binnen slechts 2 weken jouw advies op maat verwachten. Dit betekent dat je snel aan de slag kunt met het optimaliseren van jouw funnel en het bereiken van betere resultaten.

€ 247,00

U

Grondige analyse

Na het invullen van een vragenformulier en het verlenen van toegang tot jouw Mailblue-account (ook geschikt voor ActiveCampaign), zal ik speciaal voor jou een uitgebreide video opnemen waarin ik mijn bevindingen en aanbevelingen deel.

N

Concrete Adviezen

Je ontvangt niet alleen een lijst van problemen, maar ook praktische oplossingen om jouw funnel te optimaliseren. Dit zijn direct toepasbare tips die jou meteen resultaat opleveren.

Offerte voor Verbetering

Ik begrijp dat je misschien niet de tijd of expertise hebt om de aanbevelingen zelf uit te voeren. Daarom bied ik je de mogelijkheid om je aan een VA te koppelen om de verbeteringen daadwerkelijk door te voeren. Je ontvangt een offerte zodat je precies weet wat de kosten zijn.

Over mij…

Mijn naam is Talitha van de Voorde, en ik woon samen met mijn verloofde en twee geweldige dochters in Hoogvliet. Ik ben een ondernemer in hart en nieren, en ik ben niet bang om risico’s te nemen, zolang ik mijn hart kan blijven volgen.

Mijn reis in ondernemerschap begon met een droom die ik deelde met een compagnon. We wilden onze eigen escape room starten. Na hard werken en toewijding, hebben we uiteindelijk twee succesvolle escape rooms opgezet. Maar, zoals het vaak gaat, verloor ik de balans tussen werk en privé. Soms moet je moeilijke keuzes maken, en daarom besloot ik uiteindelijk te stoppen met de escape rooms en mijn focus te verleggen naar een vorm van ondernemerschap waarbij ik flexibeler en locatie-onafhankelijk kon werken.

De term Technisch VA kwam op mijn tijdlijn voorbij wat mij direct aansprak, ik ging aan de slag en het duurde niet lang voordat ik me specialiseerde in het bouwen van funnels. Binnen twee maanden had ik een tevreden klantenbestand opgebouwd. Deze ervaring heeft me kennis en inzichten gegeven in de wereld van gevestigde ondernemers, en me geleerd wat wel en niet werkt.

Nu deel ik mijn kennis met ervaren technische VA’s via mijn academy, waar ik hen alle ins en outs van Mailblue bijbreng. Ook blijf ik mezelf ontwikkelen en blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Ik ben ervan overtuigd dat veel ondernemers nog niet optimaal profiteren van de kracht van funnels, en daarom heb ik de funnelscan geïntroduceerd. Net zoals we dat deden in onze escape rooms, leg ik de nadruk op de klantbeleving en hoe jij dit technisch kunt toepassen in jouw funnels. Het is mijn passie om jou te helpen je klanten steeds weer op een positieve manier te verrassen.