Favoriete tools

Als Virtual Assistant zijn online tools onmisbaar. Maar welke applicaties of systemen maken mijn én jouw werk nou echt efficiënter? Dat lees je hier! Hulp of uitleg nodig bij het inzetten van deze tools? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Efficient en doelgericht werken

Met welke tools kan ik mijn opdrachtgever het beste ondersteunen? En, welke tool kan jij het beste gebruiken voor jouw bedrijf? Er zijn zoveel mogelijkheden. Denk aan tools om social media berichten in te plannen en je to-do list bij te houden of tools voor het versturen van nieuwsbrieven en je urenregistratie. Als je eindelijk een keuze hebt gemaakt om er met één aan de slag te gaan, wil je natuurlijk ook nog weten hoe deze tools werken.

Daar heeft de online tool academy wat op bedacht. Voor een eenmalige vaste prijs krijg je onbeperkt toegang tot diverse online tools met video’s en handleidingen. Ze zijn hiermee ook nog volop in ontwikkeling, dus er komen alleen nog maar extra tools bij. Ik vind het een ideaal concept en het heeft mij al veel tijd bespaard. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Ga dan hier naar de online tool academy en bespaar jezelf een hoop frustratie.

U

Moneybird

Voor mijn boekhouding werk ik met Moneybird. Boekhouden wordt weer leuk, omdat je met Moneybird je boekhouding grotendeels kunt automatiseren en met één druk op de knop inzicht krijgt in jouw financiën. Zo houd je meer tijd over voor jouw bedrijf.

Wil jij Moneybird 120 dagen gratis uitproberen? Meld je dan aan via deze link.

Je zit nergens aan vast als je later besluit je account te annuleren. Daarna betaal je tussen de € 12,00 en € 30,00 per maand, afhankelijk van het aantal banktransacties. Deze investering levert je, naast inzicht in je administratie, ook tijd op die je weer kunt besteden aan je klanten. Wil je hier graag mee aan de slag maar wil je dit liever uitbesteden? Hier kan ik je ook bij helpen.

U

Mailblue

MailBlue is de Nederlandse versie van het welbekende ActiveCampaign, een van de meest uitgebreide e-mailmarketing systemen ter wereld. Met MailBlue verstuur je heel gemakkelijk krachtige en gerichte
e-mailcampagnes, waarmee je jouw bedrijf kunt laten groeien. Probeer 14 dagen gratis.

U

Instagram Dashboard

Wil je méér uit Instagram halen?

 • Doe je veel op Instagram maar weet je niet precies wat er eigenlijk uitkomt?
 • Kijk je wel naar je statistieken maar kost het veel tijd en vind je het onoverzichtelijk?
 • Wil je de resultaten zien van al je inspanning op Instagram?

  Dan heb ik een hele toffe tip voor jou! Dit Instagram dashboard – Bureau Up connect rechtstreeks met jouw Instagram account, laadt de data zelf in en zet dit automatisch om naar een tof dashboard in Google Sheets. Onmisbaar voor elke Instagrammer die wil groeien. Ik zou het leuk vinden als je mijn code ‘VIABIJ TALITHA’ (met spatie) wil gebruiken. Zo krijg jij €5,- korting bij de aanschaf van het dashboard.

  U

  Hostingpartij

  Zowel offline én online bouwen, begint met de juiste fundering. Kies daarom voor een betrouwbare hostingpartij.

  ‘Hosting’ is wat een hosting provider aan online ruimte beschikbaar stelt aan zijn klanten. Deze ruimte kun je gebruiken om een website, een webshop of andere bestanden via een domeinnaam op internet bereikbaar te maken. 

  Zelf vind ik een hostingpartij die bekend staat om hun bereikbaarheid en vriendelijke service het belangrijkste. Ben je op zoek naar een goede kleinschalige hostingpartij waar persoonlijke service bovenaan staat. Kijk dan eens bij Hostboss.

  U

  Binnenkort meer ..